کیک وانیلی

 

کیک وانیلی

این یه دستور جدیده برای کیک ساده وانیلی با بافت نرم و خوشمزه

 

مواد لازم:

آرد سفید ۲ و نیم پیمانه

بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری

نمک یک پنسه

کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم

شکر ۱ و نیم پیمانه

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ درشت ۴ عدد

شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:

قالب را آماده کنید. اینجا از ۳ عدد قالب گرد ۲۰ سانتی استفاده شده است. فر را روی ۱۸۰ درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید.

آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید.

کره به دمای محیط رسیدده را همراه شکر و روغن و وانیل با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام مواد را با همزن بزنید. نیمی از آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر بقیه آرد را اضافه کنید. مواد را فقط در حد مخلوط شدن باید هم بزنید و از زیادی همزدن مواد پرهیز کنید. مواد را داخل قالب یا قالب ها بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقییقه بپزید. زمان بستگی به اندازه قالب شما دارد.

❤️ نکته : حتما همه مواد رو به دمای محیط برسونید

❤️ نکته: این کیک هم کره داره که خوشمزش میکنه هم روغن مایه داره که نرم ترش میکنه توصیه میکنم از هردو و مطابق دستور استفاده کنید

❤️ نکته: این دستور برای کاپ کیک وانیلی هم دستور مناسبیه

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *