ته چين مرغ بادمجان

#ته_چين_مرغ_بادمجان

برنج ۴پيمانه

سينه مرغ ۱عدد

بادمجان ۲عدد متوسط

ماست ۱/۵ليوان

خامه ۱بسته

زعفران بميزان لازم

نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم

روغن مايع نصف پيمانه

تخم مرغ ۳عدد

مرغ را با يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه و نمك وفلفل با حرارت كم ميزاريم تا بپزه وقتي پخت ريش ريش كرده و توي ماهي تابه سرخ كرده و كمي زعفران بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار.

حالا بادمجانهارو را پوست گرفته بصورت حلقه خرد ميكنيم توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابشوخالي كرده توي ماهيتابه سرخ ميكنيم.

برنج را ك از قبل خيس كرده بوديم ابكش كرده و توي يك ظرف گودي تخم مرغ،ماست،خامه،نمك و فلفل و زعفران را باهم خوب هم ميزنيم بعد روغن مايع را اضافه كرده برنج ابكش شده را ب مايع تهچين اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم حالا قالب موردنظر را چرب كرده و كمياز مواد برنج را ته قالب ريخته و مرغ و بادمجونارو ك سرخ كرده بوديم روي برنج چيده بعد ماباقي برنج را روي مواد ريخته و سر قالب را فويل پوشانده و با كارد سوراخهايي توي فويل ايجاد كرده و توي فر با درجه حرارت ۱۸۵بمدت ۱ساعت قرار ميدهيم.توي قابلمه و روي اجاق گاز هم بهمين شكل ميتونيد اماده كنيد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *