آموزش کیک یزدی

کیک یزدی

?مواد لازم؛

آرد ۳۷۵ گرم
تخم مرغ ۳عدد کامل و ۱ نصف
مخلوط شیر و ماست ۱۸۵ گرم
روغن مایع ۱۸۵ گرم
عسل یا شربت بار ۱ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ (میتونید نزنید)
گلاب ۱/۴ پیمانه
شکر ۲۵۰ گرم
نمک میوه ۱ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ

✍️طرز تهیه؛

ابتدا تمام مواد به جز آرد و ب پ و نمک میوه و جوش شیرین رو با مفتول دستی میزنید تقریبا ۵ دقیقه بعد آرد و بقیه مواد رو
اضافه میکنید و باز خوب مخلوط میکنید
فر ۲۲۰ درجه روشن کنید تا خوب گرم‌بشه از مواد داخل قالب ها زده و با قاشق که داخل روغن زدین علامت + روش بزنید تا وسط کیکها پف کنه و گنبدی بشه داخل فر قرار بدین و صبر کنید تا خوب پف کنه وقتی گنبدی شد دمای فر رو کم کنید تا ۱۸۰ درجه.

?پ ن: میتونید از جوش شیرین استفاده نکنید

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *